Digiä ja pelaamista

Nuorten Digi

Digitaalisuus kietoutuu kaikkiin nuorisotyön osa-alueisiin. Liperin nuorisopalveluissa järjestetään monipuolista toimintaa, johon on yhdistetty digitaalisuus eri tavoin. 


Mukaan toimintaan?

Oletko sinä kiinnostunut esimerkiksi podcasteista, digitaalisesta pelaamisesta, editoinnista, somesisältöjen tekemisestä vai jostain muusta? Haluaisitteko järjestää porukalla esimerkiksi sometapahtuman tai teemaillan nuorisotalolla?

Kerro toiveesi ja ideasi meille nuorisotyöntekijöille, joko nuorisotalo-iltojen yhteydessä tai ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot:

Mikael Mckeough
Vapaa-aikaohjaaja
040 674 1748
mikael. mckeough@edu.liperi.fi

 


Nuorten peliharrastukset

Liperin kunnan nuorisopalvelut mahdollistavat monipuolisesti pöytäpelien pelaamista. Pöytäpelejä ovat mm. erilaiset korttipelit, lautapelit ja roolipelit. Pelejä on mahdollista pelata avoimen nuorisotyön palveluissa nuorisotiloissa Ylämyllyllä, Liperissä ja Viinijärvellä tai perustaa pelien ympärille nuorten ryhmiä, esimerkiksi roolipeli- tai shakkiryhmä.

 

Nuorisotiloista löytyy perinteisiä lauta- ja korttipelejä, osa kaikille tuttuja ja osa erikoisempia. Lisäksi Liperin nuorisopalveluilla on Magic the Gathering -kortteja (K-13), joista voi itse kasata pelipakkoja tai löytyy myös valmispakkoja. Tämän lisäksi löytyy Dungeons & Dragons roolipelikirjoja (K-13) englanniksi ja suomeksi. Magic the Gathering ja Dungeons & Dragons -peleihin saa opetusta ja opastusta vapaa-aikaohjaaja Mikael McKeough:ilta.

 

Jos on halukkuutta oppia haastavampia pöytäpelejä nuorisotaloiltoina tai perustaa nuorille peliryhmiä, ottakaa rohkeasti yhteyttä.

 

Yhteystiedot:

Mikael Mckeough
Vapaa-aikaohjaaja
040 674 1748
mikael. mckeough@edu.liperi.fi